virksomheder

virksomhedsaftaler

Hvorfor en virksomhedsaftale?

En virksomhedsaftale kan skabe bedre trivsel på din arbejdsplads

Både når I som virksomhed værner om god trivsel på jeres arbejdsplads og når interessen for at gå på arbejde kommer alle parter til gode, samt når I sætter et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø højt på prioriteringslisten. Så kan en virksomhedsaftale med Klinikfællesskabet være en både sund og rentabel løsning og investering. Aftalen kan benyttes ved forebyggelse og sygefravær, eller når arbejdet resulterer i uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, eller andet som vil gavne den enkelte og virksomheden. Vi kommer også gerne og holder oplæg, foredrag eller workshops på jeres virksomhed.

Vores virksomhedsaftaler er fleksible og enkle og sigter på at ramme den rette aftale, så den passer bedst til behovet i din virksomhed.

hvordan får i en virksomhedsaftale?

Få et uforpligtende møde med os

Formålet med mødet er at lære jer at kende og i fællesskab undersøge, hvilket løsningsforslag, der passer bedst til jeres virksomhed og specifikke udfordringer, personalepleje eller til fastholdelse af medarbejdere.

Ring til os på tlf. 25 56 34 98 eller send en mail til kontakt@klinikfaellesskabet.dk.

Så vender vi tilbage med forslag om et møde.

 Vi sender også gerne yderligere informationsmateriale til jer og udarbejder et tilbud, som passer til netop jeres virksomhed og medarbejdere.

 Klinikfællesskabet ligger centralt på Nordre Strandvej med gratis parkeringsforhold lige ved døren samt gode busforbindelser, så det er nemt for jeres medarbejdere at komme til klinikken.


hvordan vi hjælper jer til en glad arbejdsdag?

Vores mål er at skabe større trivsel og arbejdsglæde i netop jeres virksomhed

Dette gør vi ved at have tilbud, der både tilgodeser det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø - og vi arbejder meget målrettet og med omtanke for effektivitet og styrkelse af den enkelte medarbejder til gavn for hele virksomheden.

Det skal kunne mærkes, at I som virksomhed har en sundhedsaftale hos os - og derfor evaluerer vi løbende med jer for at justere og ændre aftalen alt efter behov.

Måske har I brug for ergonomisk rådgivning for at forebygge fysiske belastninger og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, eller måske har I en medarbejder med et akut behov for et behandlingsforløb for at afhjælpe stress, migræne, angst eller smerter.

Uanset jeres behov, så finder vi en løsning sammen.

Kontakt os for at høre nærmere