Lokaleleje

fast dag - halv dag - timebasis


Hvis du er interesseret, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Der er mulighed for online booking ved timeleje - se mere herunder. 

Vores lokaler er nyistandsatte, lyse og venlige med både lydisolerede døre og udluftning. Der er mulighed for leje både på faste dage, på timebasis, for en bestemt periode eller til events, undervisning og forløb. Det er også muligt at komme på venteliste til lokalerne. 

Vi har et lille (7 m3) og et stort (20 m3) klinikrum samt fælles venteværelse og kundetoilet. Derudover er der fælleskøkken og personaletoilet. I det store klinikrum er der også mulighed for grupper og undervisning af ca. 8-10 deltagere. Der er fri adgang til internet, kaffe og te. 

Der er gratis, tidsubegrænsede parkeringsmuligheder på Nordre Strandvej lige foran klinikken og gode busforbindelser, som stopper 30 sek. gang fra klinikken. 

Fremvisning, forespørgsel, priser og booking af lokaler foregår ved kontakt til klinikfællesskabet.

online booking ved timeleje
OBS!! PT. er der kun mulighed for at booke lokalerne via sms til 25 56 34 98

Du har mulighed for at booke vores lille klinikrum via vores online booking. Dette giver en fleksibel og nem løsning for dig, så du kan booke tider til dine klienter med det samme, når du sidder med dem eller taler med dem i telefonen.

Lokalet udlejes primært til samtaler/terapi for psykologer, psykoterapeuter og coaches. Det er KUN muligt at booke lokalet EFTER aftale med klinikfællesskabet. Vi aftaler at mødes i klinikken for en samtale og fremvisning og herefter gives du mulighed for frit at booke lokalet online via nedenstående link.

Pris: 100 kr. pr. time - der kan bookes 60 eller 90 min. leje.

Betaling sker ved booking. Bookingen er først sikret, når betaling er gennemført. Lejeprisen overføres via mobilepay til: 39 492. Skriv lokalebooking og dit navn. Er der ikke registreret betaling af lokalet indenfor 24 timer efter booking, slettes bookingen igen.

Bookingen er bindende og kan ikke refunderes.

Kontakt for fremvisning eller nærmere information